icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
دانلود مقاله ارزیابی تغییرات فیزیكوشیمیایی و میكروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یكساله با word
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 72551
قیمت قبلی
:
94,900
تومان
قیمت
: 79,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
مقاله پروکلسي تونين سرمي يک عامل پيش بيني کننده پاسخ به درمان در بيماران مبتلا به سپسيس باکتريال بستري در ICU
قیمت 11,800 تومان
مقاله بررسي اثر چند ترکيب پري بيوتيکي بر زنده ماني باکتري هاي پروبيوتيک بيفيدو باکترلاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس در شير پاستوريزه ي تخمير نشده
قیمت 11,800 تومان
مقاله موتاسيون ژن فاكتور V ليدن در بيماران مبتلا به سندرم بهجت و ارتباط آن با علايم باليني
قیمت 11,800 تومان
مقاله بررسي تاثير باکتريوسين Z و بنزوات سديم بر افزايش زمان ماندگاري فيله ي ماهي سفيد
قیمت 11,800 تومان
مقاله بررسي اثرات سينرژيستي فسفوليپيدها بر اسيد گاليک در محيط تالو اولئين
قیمت 11,800 تومان
مقاله بررسي تاثير استفاده از نانو کامپوزيت نقره و دي اکسيد تيتانيوم در بسته بندي مورد استفاده در نگه داري خرماي مضافتي بر تغييرات ميکروبي آن طي دوره ي انبارداري
قیمت 11,800 تومان
مقاله بررسي تاثير آزادسازي تدريجي نيتروژن از کود پلت شده دامي و اوره بر روي عملکرد کمي و کيفي گندم
قیمت 11,800 تومان
مقاله اثرات كلرور پتاسيم بر تحمل به خشكي ژنوتيپ هاي گندم دوروم در نيشابور
قیمت 11,800 تومان
مقاله اثر شوري آب آبياري بر خصوصيات مورفولوژيکي نيشکر
قیمت 11,800 تومان
مقاله بررسي اثر ميزان بذر بر عملکرد و اجزا عملکرد دو ژنوتيپ جو در شرايط آب و هوايي اهواز
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0